Brezplačne meditacije

Uorabniki z Brezplačnim dostopom lahko uživate v sledečih meditacijah

Otroška meditacija Metuljček zaspanček bo vašemu malčku pomagala do boljšega spanca.
Meditiraj sedaj
Zavedanje trenutka je postala posebna veščina. S tehniko čuječnosti se bomo naučili, kako se izklopiti iz avtopilota in prevzeti krmilo nad svojim življenjem.
Meditiraj sedaj
Ta meditacija je namenjena malčkom do petega leta. Uči jih prijaznosti skozi dajanje.
Meditiraj sedaj
Usmerjene dihalne meditacije imajo povdarek na dihu. Zvočni opomniki opominjajo poslušalca, v kakšnem ritmu naj diha. Sledite jim in sprostite um in telo.
Meditiraj sedaj
Lumini se je srečal z malo Lu in ji razkril stvari, za katere ni vedela da obstajajo. Naučil jo je bistva življenja in ji pomagal, da je s starši, ki so že pozabili na svojega notranjega otroka, skupaj prižgala lučko
Meditiraj sedaj
Čakra Muladhara predstavlja temelj in korenino celotnega sistema čaker, iz katerega človek črpa in razporeja energijo iz zemeljskih virov po svojem telesu. Z meditacijo bomo prečistili in napolnili korensko čakro, da bo ponovno zacvetela v vsej svoji lepoti.
Meditiraj sedaj
Ob misli na zdravljenje največkrat pomislimo na tablete in na zdravnika. Vendar - ste kdaj pomislili, da bi se pozdravili s pomočjo spomina na mlado in gibčno telo? Da, se da. Z malo vztrajnosti in veliko zaupanja v proces. V
Meditiraj sedaj
V teh meditacijah bodo zvončki vračali vašo pozornost nazaj na meditacijo. Ta meditacija je trening čuječnosti, na voljo v treh dolžinah.
Meditiraj sedaj
meditacija-3-6, vodene meditacije, čuječnost, Mihela Kaloh, vdihni.si
brezplačno

Dihanje 3-6

Dihalna tehnika 3-6 je čudovit način za sproščanje in umirjanje uma. Osredotočeni na dih sprostite prekomeren miselni tok in telo se sprosti.
Meditiraj sedaj
Podajte se v sanjski svet s pomočjo veveričke, ki bo vas in vaše otroke varno popeljala v deželo najlepših sanj. Pravljična meditacija je namenjena majhnim in velikim otrokom, ki želijo negovati svojo domišljijo. Uživajte!
Meditiraj sedaj
vodene meditacije, hipnoze, vdihni.si
brezplačno

Zvočne meditacije

Zvočne meditacije so posnetki sproščujočih, naravnih zvokov. Meditirajte ob zvokih potoka, tibetanskih posod ali prasketanja ognja v kaminu. Lahko jih imate kot glasbo v ozadju, medtem ko delate ali se učite.
Meditiraj sedaj
Po končanem treningu je potrebna regeneracija, da dosežete maksimalne rezultate, ki jih želite. Ta posnetek vam bo pomagal, da se telo regenerira, spočije in pozdravi.
Meditiraj sedaj
boginja-socutja, vodene meditacije, vdihni.si
brezplačno

Boginja sočutja

Vodena meditacija Boginja sočutje je namenjena vsem preobremenjenim ženskam, ki potrebujejo nežno sprostitev po napornem dnevu. Posebej prija, kadar potrebujete nego svoje duše. Uživajte v nežni mesečini meditacije...
Meditiraj sedaj
Potrebujete hitro sprostitev? Balon odnese stres, skrbi in utrujenost. Ta kratka meditacija je kot nalašč za sprostitev sredi dneva ali kot priprava na spanje.
Meditiraj sedaj
Prepustite se svoji notranji modrosti s pomočjo meditacije Notranji vpogled s pomočjo peresa. V tej meditaciji se naučite kako dostopati do modrosti telesa in kako prepoznati vzroke za to, kar se vam sedaj dogaja.
Meditiraj sedaj
7 dni vdihov, vdihni.si svet meditacij
brezplačno

7 dni vdihov

Trening čuječnosti vas uči kako opaziti misli, ki vam kradejo pozornost. Z boljšo pozornostjo sprejemate boljše odločitve, gradite trdnejša razmerja in predvsem ostanete mirni v tem razburkanem življenju.
Meditiraj sedaj