Izšel je prvi Vdihni.si app. Trenutno na voljo le za Androida v kratkem pa tudi za iOS.
 
NOVO! Brezplačna Vdihni.si aplikacija za mobilne naprave
 
 

Izšel je prvi Vdihni.si app

mobile-ready 

Navdušeni smo in presrečni, ker smo lansirali Vdihni.si aplikacijo. Woohoo. Zdaj bo poslušanje meditacij še bolj udobno in na dosegu roke.

Aplikacija je trenutno objavljena na Google play store, pripravljamo jo pa tudi za vse uporabnike iPhonov (počakati boste morali le še nekaj dni).

V aplikacijo se lahko prijavite z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ter koristite vse do sedaj pridobljene ugodnosti. Preizkusite in nam podajte kakšno povratno informacijo. Veseli bomo tudi, če boste v Google Play pustili kakšno lepo oceno. Hvala!

 
 

Nosite s seboj nerešene zadeve z moškimi?

sveti_krog 

Tekom življenja doživimo marsikaj. Smo razočarani, zlomljenih src, jezni, polni bolečin in grenkih spoznanj.

Ker vem, kako boleče je nositi s seboj razočaranja in druge neprijetne občutke, vam predstavljam meditacijo, ki skozi zdravilen sveti krog zdravi vaš odnos z moškimi (ne glede ali ste ženska ali moški).

Vsi imamo v sebi obe energiji (moško in žensko), ki se dopolnjujeta. Najbolje delujemo, kadar sta obe zdravi in v ravnovesju.

Meditacijo Odpuščanje moškim skozi sveti krog posebej priporočam, kadar imate kakšne nerešene dogodke z moškimi v svojem življenju. Kadar bi jim radi kaj povedali, pa ne (z)morete ali ne znate. Kadar imate zlomljeno srce ali trpite zaradi razočaranj ali drugih neprijetnih občutkov.

V svetem krogu se začno energije zdraviti in dvigovati.

 
 

Izziv tedna

Ste preizkusili napotek za boljše počutje iz prejšnjih novičk? Če še niste, imate pred seboj nov izziv tedna ;)

Jaz sem ga in če govorim zase – pomaga. Najprej sem se osrediščila z meditacijo 3-6, ki je moj um usmerila na tukaj in sedaj, potem sem naredila še hodečo meditacijo in zaključila s pol ure dokaj aktivne vadbe doma. Temu je sledilo še knajpanje pod tušem in da - počutje se definitivno izboljša.

 
 

Kako dobro spite?

  schlafende frau

Ta vikend bomo premaknili uro. Ponovno se bo potrebno navaditi na nov ritem spanja in vstajanja. Ker zna to obremenilno vplivati na organizem, vam predlagam, da imate zadnji obrok kakšno uro prej kot običajno.

Večer si naredite čim bolj sproščen in se pričnite pripravljati za spanje malo prej kot običajno. Berite, izognite se sodelovanju v kakšnih burnih debatah in privoščite si dober metin čaj z medom, ki vas bo umiril. Izognite se dejavnostim, ki vas držijo pokonci, ter si na telefon ali računalnik naložite filter modre svetlobe.

Če kljub naštetim nasvetom ne boste mogli zaspati, pa si lahko pomagate z našimi theta ali delta binauralnimi meditacijami. Še posebej priporočamo meditacijo Sladke sanje. Imejte čim lažji prehod na poletni čas.

 
 

Imejte čudovit teden in se beremo

Petra, Vdihni.si

P.s.: Katera meditacija vam je do sedaj najbolj všeč?