»Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne pod palcem skrit zaklad. Sreča je, ko se delo dobro opravi. In ko imaš nekoga rad.« (Tone Pavček)
 
6 nasvetov za delovno srečo, 2 novi meditaciji in angelska meditacija v živo
 
 

seznam meditacij - blog - trgovinica

 
srečni na delovnem mestu
 

Ste se držali izziva hvaležnosti? Jaz sem se ga in moram vam priznati, da se počutim naravnost odlično :D Dnevna doza hvaležnosti je v meni prebudila globok občutek notranjega zadovoljstva.

Sodoben tempo, mediji, okolica, vse nas na nek način sili v pehanje za več. Biti boljša oseba, boljša prijateljica, partnerka, hči. V službi je potrebno več narediti, biti bolj uspešen, storilen, ob tem pa še živeti in uživati življenje.

Kadar nismo najbolj v ravnovesju, nas te zahteve zunanjega sveta hitro spravijo na kolena. Ne dobesedno, vendar v sebi s časom začutimo nezadovoljstvo.

Notranje vemo, da to ni prav in se počutimo prazni oziroma nam nekaj manjka. Ker smo tako osredotočeni na zunanji svet mislimo, da potrebujemo materialne stvari, saj se z njimi najlažje identificiramo. Vendar bistvo sreče ni v tem kaj imamo. To je samo češnja na torti.

Bistvo je v tem, da smo notranje izpopolnjeni, da smo zadovoljni s seboj, s svojim življenjem in da smo srečni. Z dnevnim ritualom izražanja hvaležnosti boste prišli do tega notranjega zadovoljstva. Zavedati se boste začeli, da imate ogromno več, kot ste prej dojemali. Zavedati se boste začeli svojega obstoja, svoje lastne vrednosti in se zaradi sebe začeli bolj truditi. Ne ker je tako treba, temveč ker želite. Ker veste, da samo tako rastete in se razvijate.

 
 

Novo: Meditacija za

Uravnovešanje 3. Čakreprinaša v življenje zdravo samozavest, moč volje in vitalno energijo.
Poslušajte jo, kadar želite okrepiti svojo voljo ali se samo napolniti z energijo ognja.

Novo: Meditacija za

Zdravljenje zlomljenega srcaje namenjena vsem, ki čutite bolečino zaradi končanega razmerja in odhoda ljubljene osebe. Primerna je tudi za celjenje starih ran.

 
 

Nezadovoljni v službi?

Petra in Maja iz Palete znanj, sta nam pripravili prispevek, kako poloviti delovno srečo. Preberite njun zapis na našem blogu.

»Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne pod palcem skrit zaklad. Sreča je, ko se delo dobro opravi. In ko imaš nekoga rad.« (Tone Pavček)

Biti srečen je bolj ali manj želja slehernega med nami, že od nekdaj. Kaj pa sreča sploh je? Definicija, ki izhaja iz pozitivne psihologije pravi, da življenjska sreča temelji na tem, da živiš v dobrih odnosih, da imaš dobre prijatelje ter da opravljaš dobro in pomembno delo.

Preberite šest preprostih nasvetov za ustvarjanje delovne sreče.

Angelska meditacija v živo

Vabimo vas na Angelsko meditacijo za izboljšanje počutja, ki bo v Selnici ob Dravi, 09.11.2018 ob 19h.

Angeli so svetlobna bitja, so nosilci čiste, brezpogojne ljubezni ter glasniki resnice. Vsi jih imamo okoli sebe, samo dovoliti jim morate, da komunicirajo z vami. Več o meditaciji preberite na blogu.

 
 

Joga / pilates / vadbene brisače

V trgovinico smo dobili vadbene brisače blagovne znamke Solasi. So lahke, izjemno lepe, ne drsijo, narejene iz mikrofibre in idealne za vadbo doma ali kje zunaj. Nosijo podobe mandal in navdušujejo s svojimi barvami.

Njihovi napisi nas vselej opominjajo na samozavedanje, na pesem duše in na to, da smo popolni takšni, kot smo. Brisačke najdete v vdihni.si trgovinici.