Manifestacija prihajajočega leta ali 12 svetih dni božiča II.

manifestacija novo leto, vdihni.si

Do sedaj smo čistili in pospravljali notranje “omare”. Brisali smo prah in odstranjevali pajčevine, ter osvobodili marsikaj, kar se je skrivalo v naši notranjosti, prevečkrat skrito našim očem.

12 svetih dni božiča se nadaljuje v novo leto vse do 12.01.

Med 01.01 – 12.01 je čas za manifestacijo.

Vsak od teh dni predstavlja en mesec v letu. Čim več pišite, najbolje je, kadar zjutraj zapišete kaj želite na določeno temo oziroma v prihajajočem mesecu ustvariti, zvečer pa zapišete, kaj se vam je čez dan dogajalo. Zapišite tudi svoje občutke in misli, ki so sedaj še toliko bolj pomembne. Če se zalotite, da imate v tem času misli, ki so nastrojene proti vam oziroma negativno razmišljate o bodoči kreaciji, naredite kakšno meditacijo, da prekinete tok misli. Izberite eno, ki vas pritegne, ter se očistite.

Pred pisanjem se postavite v pozitivno čustveno stanje. Višjo, kot boste imeli vibracijo med kreiranjem, z večjo lahkoto boste manifestirali. Spomnite se na kakšen dogodek, kjer ste se izvrstno počutili in ustvarjajte v tem čudovitem občutku moči, sreče in izpopolnitve.

Pomembno je, da veste, da energija tega dneva, ki ga obdelujete, zaznamuje energijo celega meseca. Zaradi tega je še posebej priporočljivo, da ste pozorni na svoje misli in se držite na čim višji vibraciji. Tako bo leto gladko teklo in hitreje boste razreševali morebitne ovire na poti.

V teh dnevih je priporočljivo, da pijete eliksirje iz kristalov ali nosite nakit iz kristalov, ki privablja obilje: na primer tigrovo oko, zelen aventurin, pirit, žad…

Če imate doma kakšne karte za napovedovanje prihodnosti, zjutraj pri manifestaciji zapišite še karto dneva.

1.1

novo leto, strast

Vladar današnjega dne je škorpijon. To je dan, ko si vzamemo čas za strast, intimo in partnerja. Zjutraj ostanite v postelji, vendar ne zato, da bi spali 🙂

Oblecite si nekaj rdečega, kar bo energetsko ugodno vplivalo na vas. Danes je dan za razvajanje. Pojdite na sprehod, v savno ali si privoščite masažo v dvoje (s srečnim koncem).

Po tarotu na ta dan nastopi vladavina kolesa sreče, ki predstavlja obilje, razcvet in širitev.

Danes si postavite visoke cilje. Pišite kaj želite, kam želite vlagati svojo energijo. Kolo sreče lahko z meditacijo in vizualizacijo pomaga k uveljavitvi in razcvetu vseh ravni vašega notranjega in zunanjega življenja. Zelo pomembno je, da jasno izrazite svoje zamisli, ki so v skladu s potjo srca in razuma. Bodite pristni in odkriti in pišite.

2.1

izlet v neznano, manifestacija, vdihni.si

Vladar današnjega dne je strelec. Strelec ljubi gibanje, zato se danes poženite v akcijo. Pojdite nekam v neznano in se prepustite raziskovalnemu duhu. Uživajte lahko hrano in pijte veliko vode.

Po tarotu danes nastopi vladavina moči / sijaja, ki je arhetip strasti, kreativnosti, notranje moči in poguma.

Kaj je vaša notranja strast?

Česa si želite? Pišite o strasti v življenju, česa si želite v odnosu, karieri, doma. Pišite na temo samozaupanja, kreativnosti in svobodnega izražanja sebe. Dovolite si prepoznati v sebi mogočno žensko (ali moškega), ki ustvarja iz srca, pomirjena s seboj in polna zanosa.

3.1

Vladar današnjega dne je kozorog. Danes pazite na svoje kosti in bodite prijazni do sebe, omehčajte se.

Po tarotu danes nastopi vladavina obešenca, ta je prekinjevalec starih vzorcev. Danes boste morda opazili kakšen vzorec obnašanja ali mišljenja, ki ga imate in vas ovira na poti do razcveta. Pokaže, česa se morate osvoboditi, da odpravite omejitve, ki ste si jih sami postavili. Danes napišite katere omejujoče vzorce imate in jih nadomestite z novimi. Napišite s čim jih nadomeščate in kako ste jih pripravljeni preseči. To prinaša zmago in napredek. Zaupajte v svoje najgloblje bistvo in verjemite vase.

4.1

Danes vlada vodnar. Postavite si vizijo, nove cilje in naredite bilanco svojega življenja. Osredotočite se predvsem na področja, ki jih želite spremeniti. Delajte stvari počasi, vzemite si čas. Vodnar je povezan z zrakom, zato se danes nadihajte svežega zraka.

Tarot je danes v znamenju smrti / ponovnega rojstva. To je arhetip opuščanja. Razmislite kakšno identiteto želite opustiti, kateri življenjski slog, razmerje ali poslovno pot želite menjati z nečim novim. Pišite o tem, kako se vidite in kaj želite dati svetu. Pišite o tem, kakšni želite postati kot človek, kaj želite doprinesti k svetu. Zapomnite si:

Vsak konec je priložnost za začetek nekaj novega.

5.1

Danes je dan rib. Naravnost odličen dan za obisk gledališča ali muzeja. Privoščite si refleksoterapijo ali masažo stopal. Hodite bosi in naredite si slano kopel za noge. Poskušajte imeti čim več stika stopal s tlemi.

Po tarotu smo danes v znamenju umetnosti. Je razmerje sebe s seboj. Je združevanje svojih senčnih in sončnih strani. Pišite, kaj želite od sebe in od odnosov.

ples, manifestacija, vdihni.si

6.1

Danes po tarotu vlada hudič, ki predstavlja splošno načelo stabilnega, varnega veselja. Pomembno je ravnovesje med delom in zabavo.

Pišite o tem, kako želite uravnovesiti sebe skozi delo in zabavo. Kako lahko oboje združite in kako vnesti v svoje življenje oboje, tako da ostanete v ravnovesju.

7.1

po tarotu danes nastopi vladavina Trdnjave ali stolpa.  Je simbol prenove, zdravljenja in obnove.

Za spremembe je potrebno ovreči tisto, kar nas omejuje. Danes je na urniku zavestna manifestacija. Osredotočite se na vse, kar želite v tem letu spremeniti.

8.1

po tarotu danes nastopi vladavina Zvezde, ki predstavlja splošno načelo samospoštovanja, zaupanja in uresničevanja sanj. Skozi notranjo preobrazbo pridete do uresničevanj sanj navzven.

Pišite o svojih sanjah in to iz srca. Povežite se s čustvi in pišite v energiji ljubezni.

9.1

Danes je dan Lune. Ta predstavlja splošno načelo izbire in pristnosti.

Pišite o tem, kako izraziti svojo pravo naravo, kaj želite pri sebi in na sebi izboljšati. Pišite o tem, kako pokazati svoje bistvo ljudem.

Bodi sprememba, ki jo želiš v svetu.

10.1

Današnji vladar tarota je Sonce. Sonce predstavlja splošno načelo skupinskega dela, sodelovanja in partnerstva. Predstavlja vztrajnost in moč, da naredimo korak naprej.

Pišite o tem, s kom se želite povezati, s kakšnimi ljudmi se želite družiti, da se boste ob njih dobro počutili in boste imeli priložnost za rast. Pišite o položajih, ki jih želite imeti in napišite tudi položaje in ljudi, katere želite opustiti. Predelajte poslovne odnose, timsko delo in širšo okolico.

11.1

nastopi vladavina Veka, ki predstavlja načelo dobre presoje, ki jo uporabljamo v osebnih in poslovnih odločitvah. Pomeni tudi spravo samim s seboj.

Pišite o vsem, s čimer se želite spraviti. Pišite o tem, kaj želite dobro narediti in na kakšen način ste zvesti sami sebi. Če v svojih dejanjih niste zvesti sami sebi in svojemu bistvu, pišite kako bi lahko to postali.

sreča, manifestacija, veselje, vdihni.si

12.1

nastopi po tarotu vladavina Vesolja, ki je splošno načelo popolnosti, celosti in je zunanji vidik “kozmične matere”. Gre za zaključevanje starega in začetek novega.

Danes zapišite povzetek vsega, kar ste pisali. Če ste prejšnje dni kaj pozabili, danes dodajte. Pišite tudi, kaj je vaša življenjska naloga na tem svetu. S čimer lahko prispevate k boljšemu jutri, ne samo zase, temveč za širšo okolico.

Želim vam čim uspešnejšo manifestacijo. Več kot pišete, večja je verjetnost, da se začnete proti temu nagibati. Vedite pa, da ni dovolj napisati, potrebno je tudi delovati.

Na začetku vsakega meseca preberite kaj ste zapisali, da dobite motivacijo in zagon. Potrebne bodo spremembe, saj kadar delate eno stvar vsak dan na enak način, bodo tudi rezultati temu primerni. Vsaka sprememba zahteva določen napor, ki na koncu prinese željen rezultat.

Ko prebiram svoje zapise za nazaj, opažam, da tiste želje, ki so nastale kot plod “tako bi moralo biti”, niso uresničene. Tisti zapisi, ki so pa nastali “iz srca”, tisti, so se pa v veliki večini uresničili.

Kreirajte v skladu s svojim srcem, v skladu s svojo dušo. Ne manifestirajte nečesa, kar mislite, da bi morali imeti, v resnici vam pa nič ne pomeni. Manifestirajte svoje srčne želje. Upam da jih poznate in jih vidite.

Srečno in veselo 2019! Naj vas srce vodi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja