Meditacija – Dih enosti

meditacija z dihanjem

Meditacija Dih enosti povezuje vaše srce s srcem zemlje in srcem vesolja

Posebna vibracija napolni vaše telo ob vzpostavitvi povezave. Ste božji otrok, ki povezuje sveto mater in svetega očeta v ljubezni. Med to meditacijo ni dovolj, da v mislih mislite da ljubite Zemljo, to ljubezen morate resnično začutiti v svojem telesu.

Zaprite oči in se osrediščite. Začnite dihati v lastnem ritmu. V mislih se ponesite nekam v naravo, nekam, kamor vas vleče. To je lahko gozd, plaža, puščava, lahko ste sami ali so tam živali. To naj bo kraj, kjer se počutite povezani z mamo Zemljo. Ta kraj popolnoma podoživite. Občutite energijo prostora, zaznajte barve, vonjave, toplino, zvoke in predmete okrog vas. Začutite ljubezen, ki jo čutite do tega prostora in jo povečujte tako dolgo, dokler je ne čutite po celem telesu. Ko začutite ljubezen v telesu, jo pošljite navzdol v središče mame Zemlje z namenom pošiljanja ljubezni in samo bodite. Mama Zemlja vam bo poslala svojo ljubezen nazaj. Ko začutite to ljubezen v svojem telesu, ji dovolite, da vas celega preplavi. Naj preplavi vaše fizično, mentalno, čustveno in svetlobno telo. Nobenega dela sebe ne zadržujte pred to energijo ljubezni. Začutite povezanost in ko boste pripravljeni, pošljite svojo pozornost v središče vesolja brez da prekinete povezavo z Zemljo.

Mama Zemlja – Oče Vesolje

Lahko si predstavljate sonce, morda vidite mlečno stezo, kako sije na vas skozi zvezdnato nebo. Občutite ljubezen do očeta, do kreatorja vsega kar je in jo začutite globoko v telesu. Ko boste pripravljeni, pošljite to svojo ljubezen v središče vesolja ali v sonce, na tisto mesto, ki ga začutite v sebi. Znotraj sebe boste začutili kako vam oče Vesolje vrača ljubezen in ji dopustite, da zaobjame vso vaše telo. Naj napolni vaše fizično, mentalno, čustveni in svetlobno telo. Poglejte se in prepoznajte v sebi svetega otroka. V očeh boga ste popolnoma nedolžno bitje, popolni v vsaki obliki. Občutite ljubezen, ki jo imate za sebe in ji dovolite da se giba skozi vaše telo. V tem trenutku je vzpostavljena sveta trojica na Zemlji. Vi, sveti otrok, ste povezani z ljubeznijo z mamo Zemljo in preostankom kreacije. To povezavo vidite kot trikotnik ljubezni z vami na eni točki, zemljo na drugi in soncem na tretji. Ste zelo ljubljeni, vaša mama in oče bi naredila popolnoma vse za vas. Dovolite tej ljubezni, da vas napolni in zaobjame vaše telo. Kadar sprejemamo, moramo tudi dajati. Dovolite tej ljubezni, da se razširi, naj se širi s svetlobno hitrostjo, nazaj skozi vesolje kreacije, skozi vse dimenzije življenja, skozi vse kar ste, nazaj k viru, v delčku sekunde. Sedaj ste v toku stvaritve. Ljubezen se steka v vas in žari ven iz vas skozi ves obstoj. Bodite eno s stvarnikom in dovolite da se zgodi vse, kaj se zgodi.

Pišite mi, zaupajte mi vaše težave iz tega področja, odgovorim vam v naslednjem prispevku, če je preveč osebno, pa prek maila. Morda bo to pomagalo tudi komu drugemu, ki bo prebiral te strani.

Hvala vsem za vaša sporočila!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja