Meditacija – priklic ljubezni

meditacija za ljubezen

Valentinova meditacija

Pozdravljeni, danes je Valentinovo, dan zaljubljencev. Naredili bomo tehniko, s katero prikličemo ljubezen v življenje.
Morda ljubezen med partnerjema, lahko je ljubezen znotraj družine, če se ne razumete najbolje ali pa ljubezen do sebe, kadar se vam zdi, da je ne prejemate dovolj. Ljubezen je čudovito darilo, ki ga lahko poklonite sebi ali komu drugemu. Čista ljubezen je nesebična in lepa.

To tehniko lahko delate vsak dan, ne samo na Valentinovo, saj želimo biti celo leto ljubljeni in polni ljubezni.

Meditacija

Vsedite se in se osredotočite na svoje dihanje. Kadar med meditacijo kam zatavate, se ujemite in se osredotočite nazaj na dihanje. To naj vam bo vodilo med meditiranjem.

Sedaj se obdajte v polje čudovite rožnate svetlobe. Lahko si predstavljate, da se pokrijete z rožnato odejo, ali se namakate v rožnati kopeli, ležite med cveticami z rožnatimi cvetovi ali kaj bolj abstraktnega. Samo obdajte se z rožnato svetlobo in vdihujte to energijo ljubezni.
Ko umirite telo, si predstavljajte, da se pred vami pojavijo trije ekrani. Na vsakem ekranu se odvija en scenarij, ki si ga vi zamislite in je povezan s področjem, ki bi ga želeli spremeniti, napolniti z ljubeznijo. Poglejte vsakega posebej. Z zvokom in 3D. Vživite se v dogajanje in ga resnično začutite. Ko se en scenarij zaključi, poglejte naslednjega in naslednjega.

Zamišljajte si sebe kot osrednjega igralca in kako je v vsakem prizoru prisotna prijaznost, nežnost, pozornost, spoštljivost in vseobsegajoča ljubezen.

Če med gledanjem prizorov kam zatavate, se samo ljubeče vrnite nazaj na dihanje in si povejte, da se imate radi. Vedite, da ste čudoviti in ste popolnoma dovolj takšni kot ste. Ste vredni ljubezni in ste vredni biti ljubljeni, spoštovani in deležni nežnosti.

Nosite ljubezen in to rožnato svetlobo danes cel dan s seboj. Rožnate svetlobe je popolnoma dovolj in je nikdar ne zmanjka. Podarite vsaki osebi, ki jo srečate nekaj te svetlobe, naj jo širi dalje v svojem svetu.

Naj bo v vašem srcu vsak dan Valentinovo in naj bo vaš svet prežet s čisto ljubeznijo.

Lahko pa poslušate meditaciji Prižig ljubezni in Priklic ljubezni, ter se z njima povežete s to izvorno kreacijo življenja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja