Meditacija z angeli

meditacija z angeli

Angelska meditacija

Pozdravljeni. Ste že poslušali meditacije na našem portalu? Danes se bomo prestavili v svet angelov. Če vanje ne verjamete, se povežite z univerzalno energijo, bo tudi OK 🙂

Doreen Virtue, verjetno najbolj znana po svojih angelskih kartah in povezovanju z angeli je dejala: ‘‘Angeli vsakogar brezpogojno ljubijo. Vidijo skozi zunanjost in znotraj vseh nas vidijo pobožnost. Pozornost usmerjajo samo na našo božanskost in v naš potencial ter ne na naše ”napake”. Angeli niso kritični in v naša življenja prinašajo samo ljubezen. Z angeli ste varni in jim lahko popolnoma zaupate.
Popolnoma vseeno je ali ste vernik ali skeptik, saj angeli verjamejo v vas. Vidijo vašo notranjo svetlobo, poznajo vaše resnične talente in razumejo, da imate pomembno življensko misijo. Pomagati vam želijo pri vsem tem. 
Za pogovore z angeli ne rabite tečaja, biti svetnik ali se udejstvovati v religioznih praksah. Pomagajo vsem, ki jih naslovijo ali pokličejo – ne glede na okoliščine. Angelska pomoč je brezplačna, vedno dosegljiva in ne vsebuje nikakršnih pogojnikov. Angeli so lahko na večih mestih naenkrat in so vam zmeraj na voljo”.

Angelska meditacija

Udobno se namestite, lahko ležite ali sedite, samo bodite sproščeni in pazite, da vas oblačila ne vežejo in otežujejo sedenja. Poklicali bomo nadangela Mihaela.
Naredite globok, očiščevalen dih in ob izdihu izdihnite vse, kar vas teži, vse, kar je težko, česar ne želite več. Samo izpustite in izdihnite. Sedaj v mislih ali naglas pokličite nadangela Mihaela. Vsi nadangeli so lahko istočasno pri vseh ljudeh in imajo z vsemi oseben stik, saj so brezmejni. Ko začutite njegovo prisotnost okrog vas, lahko postane vaše telo toplejše in sproščeno. Morda vidite modro ali zlato barvo okrog vas. Recite – Nadangel Mihael, prosim te, da mi pomagaš, da sem varna (varen), samozavestna(-en) in napolnjen-a  s pogumom, naj naredim v svojem življenju zdrave spremembe, z namenom, da sledim svojemu poslanstvu. Pomagaj mi, da jasno vidim kateri naslednji korak naj izberem na svoji življenski poti. Pomagaj mi stopiti skozi vrata priložnosti, ki se mi kažejo, vedoč, da sem usposobljen-a, pripravljen-a in moč(a)n-a. Pomagaj mi, da spoznam, da lahko v ta svet prinesem dobroto, luč in da lahko pomagam drugim, vedoč, da zmeraj paziš name. Hvala, ker skozi čuvaš mene, moje domače in moje življenje. Hvala, da mi daješ jasna navodila, ki jih z lahkoto razumem in opazim, tako da so moja dejanja posledica ljubezni in modrosti. Mihael hvala, da si z menoj in da paziš na naš čudovit planet. Hvala.

V tej meditaciji smo na pomoč poklicali nadangela Mihaela. Več o njem in o ostalih angelih najdete tukaj.

Čestitam, opravili ste peto meditacijo iz cikla učenja meditiranja! Ostanite z mano, naslednjič se spoprijateljimo z meditacijo 3-6!

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja