Ekipa Vdihni.si

Hmm.. kaj bi vam lahko povedali o nas?

Smo zagnana ekipa, ki ljubi meditacije. Menimo, da lahko meditacije, v tem napetem svetu, koristijo prav vsakomur in zato se jih trudimo narediti dostopne čim več ljudem.

Za vsakogar je meditacija nekoliko drugačna izkušnja, nekateri raje meditirajo v varnem zavetju svojega doma, drugi kje drugje, obdani s podobno mislečimi ljudmi. Mi se zavedamo, da je meditiranje več kot le občasno druženje, zato smo razvili portal, ki nudi ljudem različne tipe meditacij in to 24/7. Nudimo vam hipnoze, globoke meditacije, meditacije čuječnosti ter meditacijske pravljice za otroke.

Nujno se nam zdi, da so vodene meditacije dostopne v jeziku, ki ga resnično dobro razumete, saj le tako lahko izkoristite namen meditacije v popolnosti.

Sproti razvijamo in snemamo, sodelujemo z raznimi strokovnjaki na tem področju, kreiramo in želimo za vas in nas narediti platformo, ki je uporabna, koristna in predvsem – ki pomaga, kadar potrebujemo sprostitev, odklop, podporo ali samo glas, ki nas nežno opomni na tukaj in sedaj.

Upamo, da boste uživali na našem portalu


Osnovni podatki:

  • Unlock your potential, Inc.
  • 2035 Sunset Lake RoadSuite B-2
  • 19702 Newark, Delaware, USA
  • www.vdihni.si

Ekipa Vdihni.si

Vdihni.si, Svet meditacij