aktivacija 3 očesa čakra meditacija
Kratek izsek:

Aktivacija tretjega očesa (6. čakra)

Meditacija za aktivacijo tretjega očesa odpira in krepi šesto čakro ali tretje oko. Ta meditacija je izjemno močna, saj vam močna in zdrava čakra omogoča vpoglede, ki jih doživijo le redki izmed nas. Ajna pomeni znanje. Povezuje nas z duhovnim svetom in omogoča intuitivna spoznanja. Z pretočnim in zdravim tretjim očesom boste imelo več samozavesti, ustvarjalne energije, intuicije in zdravilne energije.

V meditaciji sprostite telo in predihate tretje oko. Ob pomoči binauralnih frekvenc Theta valovanja se boste lažje sprostili in hitreje zdrsnili v meditativno stanje. Dodali smo še petje mantre Om, ki s svojo vibracijo (še posebej, če se petju pridružite) očisti čakro in sprosti napetosti. Na koncu je še vstavljena prav posebna glasba, ki podpira delovanje tretjega očesa. Bodite pozorni na morebitne prebliske, ideje ali slike, ki se vam pojavijo.

Tretje oko je znano po intuiciji. To je tisti droben glasek, ki nas opozarja na dobre in slabe stvari. Če ga poslušate, vas vodi na poti življenja. Z njegovo pomočjo izbirate tiste poti, ki so dobre za vas, četudi se tega v danem trenutku ne zavedate.

V kolikor je to vaša prva meditacija s čakrami, vam priporočam, da najprej naredite meditacijo Čiščenje in krepitev čaker, saj je dobro, da imate spodnje čakre odprte in pretočne. Če pa imate čas, pa lahko naredite aktivacijo vsake čakre posebej.

Petra Kmetec
čas meditadije 19m 57s
1Meditacij v sklopu
  Meditacije z binauralnimi toni
 • Theta (globoka meditacija)
  težavnost meditacije
 • Napredna
brezplačna meditacijaPremium
  kategorije meditacije
 • Vodene
  oznake meditacije
 • ajna meditacija
 • čakre
 • tretje oko
oznake meditacije
čas meditadije19m 57sMeditacije z binauralnimi tonitheta

Meditacija: Aktivacija tretjega očesa

[testimonials tags="aktivacija-tretjega-ocesa" ]
×