Vdihni.si, svet meditacij
Kratek izsek:

Čiščenje in krepitev čaker

Na tem planetu ni osebe, ki je popolna. Ljudje stremimo k popolnosti, saj smo vzgojeni, da je dobra, vendar je nikdar ne dosežemo. Je nenehen proces in celo življenje se učimo. Skoraj z gotovostjo rečem, da se vsi tekom življenja na določeni točki spoprimemo s kakšnimi težkimi in neprijetnimi dogodki. Naša telesa vsebujejo občutljive centre, ki so polni mogočne energije. To so čakre. Ti centri so lahko zamašijo, poškodujejo, zapacajo in se zaprejo.

Kadar ste izpostavljeni negativni energiji, jezi, žalosti ali kakšnim drugim močnim čustvom, ki jih nekdo oddaja, se vaše čakre na to odzovejo tako, da se zaprejo in ne dovolijo tej negativni energiji vstopa v vaše telo. Kadar ne delajo pravilno, se ta energija zlije z vašo in potem se počutite izžete ali bolne. Na srečo lahko čakre čistimo, ne glede na to, čemu smo bili izpostavljeni.

Priporočam, da vsaj 1-3x tedensko očistite svoje čakre, posebej pa takrat, kadar čutite žalost ali brezvoljnost ali kakšno drugo čustvo, ki ni prijetno in veste, da ne resonira z vami.

Poslušajte meditacijo, ki bo v vaše telo vnesla svežino in energijo za zdravje telesa. Ta meditacija vas bo očistila in ohranili boste ravnovesje in visoko vibracijo tudi kadar vaša okolica ni najbolj vzpodbudna.

Petra Kmetec
čas meditadije 15m 36s
1Meditacij v sklopu
  težavnost meditacije
 • Osnovna
 • Poglobljena
brezplačna meditacijaPremium
  kategorije meditacije
 • Vodene
  oznake meditacije
 • čakre
 • notranje ravnovesje
 • zdravje
oznake meditacije
čas meditadije15m 36s

Meditacija: Čiščenje in krepitev čaker

Mmmm, ponovno se počutim povezano

Vdihni
×