čiščenje preteklosti meditacija, vdihni.si
Kratek izsek:

Čiščenje preteklosti

Meditacija za čiščenje preteklosti je nežna in sproščujoča. Ne bo vas vodila v pretekle dogodke, temveč jih boste na nežen način sprostili, se od njih čustveno poslovili in osvobodili.

Razočaranja, bolečine in zamere so občutki, ki (kadar jih držimo v sebi in negujemo) v vašem telesu povzročajo stresne odzive telesa na podobne situacije. Te situacije so lahko realne ali navidezne – recimo prizor v filmu. Vaše telo se, kadar niste pomirjeni s preteklostjo, na to odzove na zelo močen način, ki škodi samo vam. Zaradi tega se je dobro pomiriti s preteklostjo, pa četudi menite, da se vam je zgodila krivica. V kolikor ostajate v tem čutenju, ste vi na škodi. Čiščenje preteklosti pomeni samo to, da izpustite čustveni naboj, še zmeraj pa ostane modrost, spomin in izkušnja za naprej.

Vsake toliko bi bilo dobro narediti čiščenje preteklosti, saj si niti misliti ne morete, koliko majhnih, nepomembnih stvari se naloži v čustveno zbirko, zaradi katere kasneje izbruhnete kot vulkan in se niti zavedate ne, od kod je vse to prišlo.

Odložite bremena in hodite po svetu pripravljeni na nove, navdušujoče dogodke, ki vam bodo greli srce. Staro mora ven, da nastane prostor za novo. Želite živeti?

Petra Kmetec
čas meditadije 19m 46s
1Meditacij v sklopu
  težavnost meditacije
 • Napredna
brezplačna meditacijaPremium
  kategorije meditacije
 • Z zvokom
  oznake meditacije
 • bolečina
 • čiščenje preteklosti
 • ljubezen
 • traume
oznake meditacije
čas meditadije19m 46sMeditacije z binauralnimi tonialpha

Meditacija: Čiščenje preteklosti

[testimonials tags="ciscenje-preteklosti" ]
×