Vdihni.si, svet meditacij
Kratek izsek:

Meditacija za zdravljenje zlomljenega srca

Razočaranje v ljubezni, razhod ali celo smrt ljubljene osebe je zelo boleč občutek. Počutimo se izgubljene, ne vemo kako naprej, sprašujemo se ali bomo še sploh kdaj ljubili… Včasih je občutek zelo boleč, z občutki nemoči in brezupa. V takšnih trenutkih je bolje, kot se predati neomejenim količinam čokolade ali česa hujšega, da se potopite v meditacijo. Izognite se raznih motilcev, kot je prekomerno delo ali iskanje drugačnih oblik zadovoljitev uma in srca. Sprejmite bolečino in žalost, ter si dovolite preboleti zvezo. Le tako boste v popolnosti pripravljeni na novo.

Meditacija je nastala kot posledica branja knjig Dr. Joe Dispenze, ki razlaga kako spreminjamo zavest v kvantnem polju zavesti. Ljudje smo več kot fizična bitja, imamo zavest, ki sega v neomejena polja univerzuma. V meditaciji se bomo potopili v polje esence srca, vseobsegajoče zavesti srca, ki je mnogo večja kot je veliko fizično srce. V tem polju esence srca zdravimo fizično srce, ga negujemo in celimo. Če vam postane med meditacijo preveč boleče in se ne morete povezati s srcem kot energijo, prestavite meditacijo za kakšen dan ali dva, ko bo šlo lažje.

Meditacija je podprta z glasbo, ki vsebuje zdravilne 528Hz tone, ki se imenujejo tudi “čudežni toni”. Vsebujejo frekvenco ljubezni. Te frekvence so v antičnih časih uporabljali že svečeniki in zdravitelji v naprednih civilizacijah za kreiranje čudežev in blagoslovov. Z njenim blagoslovom se boste lažje potegnili iz bolečine zaradi izgube razmerja in hitreje se boste pobrali.

Med meditacijo bodite odprti in sprejmite izvorno energijo ljubezni in sočutja. Dovolite si preseči bolečine, ki jih čutite. V dodatno pomoč vam je lahko energetska zapestnica, ki uravnava srčno čakro. Redno jo čistite, saj se med zdravljenjem razbije kar nekaj blokad in negativnih energij,

Petra Kmetec
čas meditadije 15m 12s
1Meditacij v sklopu
  Meditacije z binauralnimi toni
 • Alpha (sproščanje)
  težavnost meditacije
 • Osnovna
brezplačna meditacijaPremium
  kategorije meditacije
 • Vodene
  oznake meditacije
 • ljubezenske težave
 • razhod
 • zdravljenje zlomljenega srca
 • zlomljeno srce
oznake meditacije
čas meditadije15m 12sMeditacije z binauralnimi tonialpha

Meditacija: Zdravljenje zlomljenega srca

Pomirjujoče, nežno, polno ljubezni…

Vdihni
×