Pošlji želje in prepusti skrbi…

Pred kratkim sem se družila s prijateljicami in ena izmed njih (čudovite punce, res) je rekla, da ima v planu narediti God Box oziroma po naše Božjo škatlico. Mislila sem si, kaj je to za eno čudo. Radovedno sem spraševala in — ne boste verjeli, ampak naredila sem si svojo in jo že pridno polnim.

Kaj je božja škatlica?

Namen škatlice je prepustiti skrbi ali želje univerzumu. Na nek način se s to gesto poslovite od problema, svoji podzavesti pa naročite, naj najde rešitev.

Škatlica je lahko kakršne koli oblike, velikosti, barve in materiala. Važen je namen in vsebina. Morda se vam bo zdelo nesmiselno, vendar zadeva učinkuje. (preverjeno).

Na majhen list papirja napišete svoje trenutne izzive, skrbi, strahove ali težke odločitve. Vsako posebej, seveda. Nato listek zvijete in ga položite v škatlico. Energetsko ga predajte bogu (ali univerzalni energiji, kreatorju, angelom ali v kaj pač verjamete).

Za bolj natančen izzid napišite ob željenem še začetni in končni datum. Saj veste – v energetskem svetu ni časovne omejitve in če ne zapišete točno kaj želite in časovnega okvirja, se vam morda želja uresniči komaj čez 15 let, ko boste že pozabili na njo.

Želje

Kadar pišete želje, jih oblikujte v sedanjiku in kot da so se že uresničile. Na primer če si želite narediti izpit – napišite: Energija vesolja (dragi bog…), hvala, ker sem opravila izpit z 9. Hvala, da sem se učila s takšno lahkoto in si snov izjemno hitro zapomnila. Hvala, hvala, hvala.
Spodaj se lahko podpišete in pripišete datum izpita.
Seveda se boste morali še zmeraj učiti za izpit. To ni mizica pogrni se. Boste pa dobili malo pomoči in morda vprašanja, ki vam bolje ležijo.

Izzivi

Pri izzivih lahko zapišete: Hvala, ker se je (…..) razrešilo v najboljše dobro mene in vseh vpletenih. Hvala, končano je, končano je, končano je.
Tudi tukaj lahko pripišete datum, do kdaj želite, da je stvar zaključena.

Napotki

Včasih stojimo v življenju na razpotju dveh ali večih poti in enostavno se ne moremo odločiti katero pot izbrati. To je lahko menjava službe, selitev v drug kraj, partnerski izzivi… Takrat zaprosite za napotke in zaključite s stavkom “in naj bo to jasno vidno.” ali “zelo razpoznavno”. Tako, da ko boste dobili najhne smernice, da boste vedeli, da je to to…
Na koncu se zmeraj zahvalite, saj je hvaležnost tista pozitivna sila vesolja, ki usmerja dogajanja.

Predaja…

S tem, ko predate svoje želje (strahove, izzive) vesolju oziroma višji sili, imate občutek, da bo stvar razrešena in lažje boste delali v smeri razrešitve, saj boste brez dodatne čustvene prtljage. Kadar začnete ponovno razmišljati o zapisani zadevi, se opomnite, da ste to že predali naprej. Zagotovo se boste bolje počutili. Postali boste bolj zaverovani v pozitiven razplet, saj vas bo vaše verovanje podpiralo in vam dajalo moč, ki jo potrebujete.

Samo opomnite se, da ste to že predali bogu (višji sili) in verjemite, da se bo razpletlo na najboljši možen način, v izvrstnem časovnem poteku in z lahkoto.
Kadar ste v stanju veselega pričakovanja, ste po zakonu privlačnosti v stanju, kjer prejemate ideje, rešitve in vidite pomoč, kjer je prej niste.

Naj bo zadeva velika ali majhna, vse lahko zapišete in predate. Nato pa jo v mislih pustite na miru, saj ste jo predali naprej. Kadar se znajdete v vrtincu misli ali skrbi, se ponovno opomnite, da je to v božjih rokah in zadihajte. Delajte najboljše, kar znate in boste videli, kako neverjetni rezultati vas bodo pričakali.

Morda niti pomislili niste, da je možen takšen razplet, kot ga na koncu prejmete. Zato se ne omejujte in ne fiksirajte točno določenih izkopičkov, temveč bodite odprti za še boljše možne izzide.

Škatlica je lahko karkoli. Lahko uporabite škatlo od kosmičev, čevljev, kakšno posebno škatlico za nakit, ali karkoli najdete. Naj ima pokrov in veselo na delo. Nanjo lahko napišete “Moja sanjska škatlica, Božja škatlica, Hvala, to je izjemno…”

Verjamem, da ste tako navdušeni, kot sem bila jaz, ko sem prvič slišala za Božjo škatlico. Dajte vanjo vse, kar v vas vzbuja napetosti ali pričakovanja. Naj bodo to strahovi ali napetost zaradi prihodnosti. Preložite čustveno breme na univerzum in woohoo, pot pod noge. Ko enkrat škatljico napolnite, lahko listke, ki so ugodno razrešeni zažgete ali enostavno vržete v koš. Spomnite pa se, da se še enkrat zahvalite zanje.

Ko se vam prva stvar izpolni, pa zapišite komentar pod prispevek, da opogumite še druge.

p.s.: jaz že pišem novo 🙂

One thought on “Pošlji želje in prepusti skrbi…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja