Seznam meditacij

Poišči meditacijo zase (filter)

Ljubezen in mir. Kdo si ju ne želi? V tokratnem treningu čuječnosti ju bomo sprejeli v svoje življenje in z njima bogatili tudi življenja drugih ljudi.
Meditiraj sedaj
Trening čuječnosti za otroke med 5-8 letom starosti. Učimo se priklica sreče in ljubezni.
Meditiraj sedaj
Ta meditacija je namenjena malčkom do petega leta. Uči jih prijaznosti skozi dajanje.
Meditiraj sedaj
Meditirajte za lepša jutra. S to meditacijo se boste lepše prebudili in pripravljeni boste na nov dan.
Meditiraj sedaj
Usmerjene dihalne meditacije imajo povdarek na dihu. Zvočni opomniki opominjajo poslušalca, v kakšnem ritmu naj diha. Sledite jim in sprostite um in telo.
Meditiraj sedaj
Meditacija z angeli nas dvigne v kraljestvo angelov, kjer prejmemo njihove blagoslove in pomoč.
Meditiraj sedaj
Zdrava in pretočna srčna čakra Anahata omogoča sposobnost navezovanja medčloveških stikov. Navezujte stike, ki so polni odprtosti in strpnosti, obenem pa ohranjajte zdravo distanco.
Meditiraj sedaj
Držanje pozornosti je v času tehnoloških motilcev zelo zahtevno. S treningom čuječnosti se učimo, kako se izviti primežu motilcev.
Meditiraj sedaj
Ta trening čuječnosti pomaga premostiti žalost in bolečino ob izgubi ljubljene osebe. Žalovanje je proces, ki terja svoj čas in dobro je, da se v tem času posvetite tudi sebi in svojim občutkom.
Meditiraj sedaj
Meditacija za uravnovešanje tretje čakre prinaša v življenje zdravo samozavest, moč volje in vitalno energijo.
Meditiraj sedaj
Meditacija za zdravljenje zlomljenega srca je namenjena vsem, ki čutite bolečino zaradi končanega razmerja in odhoda ljubljene osebe. Meditacija vam bo pomagala, da lažje prebrodite trenutke krize in se povežete s poljem vseobsegajoče ljubezni.
Meditiraj sedaj
Meditacija za uravnovešanje druge čakre prinaša v življenje zdravo željo po spolnosti, ustvarjalno energijo in voljo do življenja.
Meditiraj sedaj
Lumini se je srečal z malo Lu in ji razkril stvari, za katere ni vedela da obstajajo. Naučil jo je bistva življenja in ji pomagal, da je s starši, ki so že pozabili na svojega notranjega otroka, skupaj prižgala lučko
Meditiraj sedaj
Čakra Muladhara predstavlja temelj in korenino celotnega sistema čaker, iz katerega človek črpa in razporeja energijo iz zemeljskih virov po svojem telesu. Z meditacijo bomo prečistili in napolnili korensko čakro, da bo ponovno zacvetela v vsej svoji lepoti.
Meditiraj sedaj
Ob misli na zdravljenje največkrat pomislimo na tablete in na zdravnika. Vendar - ste kdaj pomislili, da bi se pozdravili s pomočjo spomina na mlado in gibčno telo? Da, se da. Z malo vztrajnosti in veliko zaupanja v proces. V
Meditiraj sedaj
Depresivne misli se znajo nemudoma prikrasti v misli. S to meditacijo za odpravljanje depresije jih boste odstranili in preprečili, da bi se depresija v polnosti razvila. Z njo si pomagajte, kadar se počutite izžeti in brezvoljni.
Meditiraj sedaj
Loading...