Seznam meditacij

Poišči meditacijo zase (filter)

Grlena čakra je energetsko središče govora in komunikacije ter omogoča razvoj zavedanja besed in njihovih pomenov. Kadar je grlena čakra ali višudi dobro razvita in v ravnovesju, se lahko človek dobro izraža, tako svoja čustva, kot svoje misli. V meditaciji
Meditiraj sedaj
Zavedanje trenutka je postala posebna veščina. S tehniko čuječnosti se bomo naučili, kako se izklopiti iz avtopilota in prevzeti krmilo nad svojim življenjem.
Meditiraj sedaj
Sprostite zavore, izpustite strahove in se podajte na odkrivanje svojega bistva. Kakšen je vaš smisel življenja?
Meditiraj sedaj
Ljubezen in mir. Kdo si ju ne želi? V tokratnem treningu čuječnosti ju bomo sprejeli v svoje življenje in z njima bogatili tudi življenja drugih ljudi.
Meditiraj sedaj
Trening čuječnosti za otroke med 5-8 letom starosti. Učimo se priklica sreče in ljubezni.
Meditiraj sedaj
Ta meditacija je namenjena malčkom do petega leta. Uči jih prijaznosti skozi dajanje.
Meditiraj sedaj
Meditirajte za lepša jutra. S to meditacijo se boste lepše prebudili in pripravljeni boste na nov dan.
Meditiraj sedaj
Usmerjene dihalne meditacije imajo povdarek na dihu. Zvočni opomniki opominjajo poslušalca, v kakšnem ritmu naj diha. Sledite jim in sprostite um in telo.
Meditiraj sedaj
Meditacija z angeli nas dvigne v kraljestvo angelov, kjer prejmemo njihove blagoslove in pomoč.
Meditiraj sedaj
Zdrava in pretočna srčna čakra Anahata omogoča sposobnost navezovanja medčloveških stikov. Navezujte stike, ki so polni odprtosti in strpnosti, obenem pa ohranjajte zdravo distanco.
Meditiraj sedaj
Držanje pozornosti je v času tehnoloških motilcev zelo zahtevno. S treningom čuječnosti se učimo, kako se izviti primežu motilcev.
Meditiraj sedaj
Ta trening čuječnosti pomaga premostiti žalost in bolečino ob izgubi ljubljene osebe. Žalovanje je proces, ki terja svoj čas in dobro je, da se v tem času posvetite tudi sebi in svojim občutkom.
Meditiraj sedaj
Meditacija za uravnovešanje tretje čakre prinaša v življenje zdravo samozavest, moč volje in vitalno energijo.
Meditiraj sedaj
Meditacija za zdravljenje zlomljenega srca je namenjena vsem, ki čutite bolečino zaradi končanega razmerja in odhoda ljubljene osebe. Meditacija vam bo pomagala, da lažje prebrodite trenutke krize in se povežete s poljem vseobsegajoče ljubezni.
Meditiraj sedaj
Meditacija za uravnovešanje druge čakre prinaša v življenje zdravo željo po spolnosti, ustvarjalno energijo in voljo do življenja.
Meditiraj sedaj
Lumini se je srečal z malo Lu in ji razkril stvari, za katere ni vedela da obstajajo. Naučil jo je bistva življenja in ji pomagal, da je s starši, ki so že pozabili na svojega notranjega otroka, skupaj prižgala lučko
Meditiraj sedaj