Skupinske meditacije v decembru

vodene meditacije v decembru, Vdihni.si

Hojla 🙂

December se bliža z neverjetno hitrostjo. Planeti nam kakšen dan pomagajo, naslednji dan pa ponagajajo. November je dokaj intenziven mesec, ki prinaša s seboj precej negotovosti in novosti. Za ustvarjanje notranjega miru je meditacija številka ena (poleg ljubezni, ki jo ustvarjate do sebe in bližnjih). 

Duša zmeraj ve, kako se obnoviti. Umetnost je utišati um in dovoliti duši, da spregovori. 

Vdihni.si

V decembru bomo naredili dve meditaciji, na kateri vas vabimo. 

  • 1.12.2018 (sobota) ob 9.30 bo na Ptuju v prostorih BeeFit   Angelska meditacija za izboljšanje počutja*. 
  • 7.12.2018 (petek) ob 19:00 bo v Selnici ob Dravi v prostorih Hrama kulture Vodena meditacija in delavnica Kreiranje izobilja**.

Na meditacijo s seboj prinesite podlogo ter nekaj toplega, v kar se boste zavili. Lažje se sprostite, kadar vam je prijetno toplo. 

*Angelska meditacija

Petra vas bo tej meditaciji popeljala v objem angelskih bitij. Meditacija je namenjena izboljšanju počutja, bodite pa odprti za majhne čudeže, ki se vam lahko po meditaciji zgodijo, saj bomo stopili v stik z angelskim svetom, ki pozna vaše najgloblje želje. 

Angeli so podaljšek univerzuma, vseobsegajočega znanja, modrosti in ljubezni. Lahko so nam v pomoč, kadar iščemo odgovore na vprašanja ali pa nam pomagajo pri izboljšanju počutja, zdravja, ljubezenskih težavah,.., so bitja svetlobe, ki resonirajo na zelo visoki vibraciji čiste ljubezni. S tem, ko jih prikličemo med nas, se tudi nam dvigne vibracija.
Višja vibracija pomeni boljšo povezanost s kreatorjem in hitrejše manifestiranje. Vsi imamo angele vodnike in angele varuhe, ki budno bdijo nad nami. Dajmo jim priložnost za komunikacijo.

**Kreiranje izobilja

Izobilje ni samo denar. Je zdravje, sreča, veselje in zadovoljstvo. Je obilica srečnih naključij in dobrih prijateljev. 

V tokratni meditaciji se bomo povezali z energijo izobilja, jo povabili v svoje življenje in se naučili, kako to energijo ohranjati v vsakdanjem življenju.

Na delavnici boste izvedeli, kaj privablja izobilje v vaše življenje, ter se naučili ustvarjati to energijo na vsakem koraku. S seboj prinesite list papirja in pisalo, da ne boste pozabili, kaj se boste naučili 😉

Lepo vabljeni na ustvarjanje predprazničnih čudežev. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja