Splošni pogoji poslovanja

Dobrodošli v spletnem meditacijskem portalu Vdihni.si. S spletno stranjo upravlja podjetje Unlock your potential, Inc., ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«). Za vse uporabnike veljajo v nadaljevanju navedeni splošni pogoji, ki jih je potrebno upoštevati. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno zakonodajo zvezne države Delaware, ZDA . V primeru, da se z navedenimi splošnimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletno stran zapustite. Pridržujemo si pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh Vdihni.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče. Uporabnik je vsak, ki uporablja meditacijski portal: Vdihni.si. Podatki o ponudniku, so na voljo na povezavi: https://vdihni.si/o-nas/

Cene in plačilni pogoji

Vse objavljene cene so v EUR. Cene veljajo za nakup preko spletnega portala Vdihni.si in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Vse cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

Načini plačila v spletni trgovini Vdihni.si

Plačilo izbranega blaga je možno poravnati s plačilnimi karticami. Plačila varno procesira Stripe. Pri uspešno izvedenem plačilu bo kupcu avtomatično dodeljen dostop do plačljivih vsebin meditacijskega portala Vdihni.si.

Dostava

Meditacijski portal ponuja le virtualne storitve. Fizične oblike dostave za meditacije NI!

Garancija

Ponudnik garantira dostopnost portala 24 ur na dan 365 dni v letu. Nedostopnost portala zaradi rednih vzdrževalnih del ali napak ne bo obsegala več kot 10% obratovalnega časa. Ponudnik ne garantira za nestopnost portala zaradi neposodbljene programske opreme ali drugih težav na uporabnikovi strani.

Omejitev odgovornosti

Podjetje Unlock your potential, Inc. se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost, točnost in popolnost podatkov, objavljenih na tej spletni strani. Prav tako si podjetje pridržuje pravico do spreminjanja vsebine spletne strani brez predhodnega obvestila. Čeprav se podjetje trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti artikla.

Informiranje o izdelkih

Podjetje Unlock your potential, Inc. se po najboljših močeh trudi zagotoviti kvalitetne in strokovne informacije o izdelkih v ponudbi. Informacije na spletni strani Vdihni.si niso zdravstveni nasveti ali kakršni koli nasveti s povezanega področja, vključujoč počutje, energijo, spanje ipd. Kupec se je dolžan sam informirati o učinkovanju kupljenega izdelka in njegovi primerni uporabi z zdravnikom, farmacevtom ali drugim strokovnjakom. Unlock your potential, Inc. ne prevzema nobene odgovornosti za uporabo kupljenih vsebin. Unlock your potential, Inc. prav tako ne jamči za verodostojnost in pravilnost podatkov zapisanih na spletnih straneh Vdihni.si. Obiskovalec se je dolžan sam dodatno informirati o kupljenih izdelkih.

Postopek registracije uporabnikov

Strani spletnega portala Vdihni.si so na voljo tako registriranim uporabnikom in v omejenem obsegu tudi anonimnim obiskovalcem spletnega portala. Vsak uporabnik pri brezplačni registraciji prejme svoje geslo. Vsak uporabnik zagotavlja, da bo s svojim uporabniškim imenom in geslom razpolagal izključno sam oz. njegov pooblaščenec.

Naročila in prednaročila

Možnost za oddajanje naročil je 24 ur na dan, vse dni v letu. Obdelava naročila se začne takoj po prejemu naročila preko nakupovalne košarice. Po opravljenem postopku nakupa bo uporabnik preko elektronske pošte prejel obvestilo o prejemu naročila z vsemi potrebnimi podatki o nakupu. Pri tem mora biti kupec pozoren na pravilen vnos podatkov. Postopek nakupa po korakih (sklenitev pogodbe) je dosegljiv na povezavi: Postopek nakupa

Pravica do odstopa od pogodbe, vračilo izdelkov, vračilo vplačil

Uporabnik nima pravice do vrnitve kupljene intelektualne lastnine, programske opreme ali audio/video nosilcev. Zaradi informacijske narave izdelkov se celotna vrednost prenese v trenutku odobritve dostopa. Uporabnik ima predhodno možnost preizkusiti brezplačne vsebine portala, ki predstavljajo kvaliteto plačljivih vsebin. Uporabnik ima možnost do vračila kupnine kadar plačljive vsebine bistveno odstopajo od brezplačnih. Uporabnik ima pravico do povračila kupnine, kadar ponudnik ni zmožen zagotavljati delovanja portala.

Arhiviranje pogodb

Vse sklenjene pogodbe med ponudnikom in kupcem so arhivirane na sedežu podjetja Unlock your potential, Inc., 2035 Sunset Lake RoadSuite B-2, 19702 Newark, Delavare, ZDA. Vsi računi bodo trajno shranjeni pri ponudniku. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov info@vdihni.si.

Avtorska zaščita

Vsebine na spletni strani Vdihni.si so last podjetja Unlock your potential, Inc.. Vsakršno kopiranje, uporaba, objava, distribucija spletnih vsebin oz. posameznih delov le-teh, je brez pisnega dovoljenja podjetja Unlock your potential, Inc., prepovedano.

Pritožbe in spori

Za morebitne pritožbe je kupcu na voljo elektronski naslov info@vdihni.si. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Ponudnik si po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V nasprotnem primeru bo reševanje sporov reševalo pristojno sodišče v Delawaru.

Pomoč in dodatna vprašanja

V primeru kakršnihkoli dodatnih informacij in vprašanj, ki se navezujejo na našo ponudbo ali uporabo spletnega portala, nam pišite na info@vdihni.si.

Varovanje osebnih podatkov

Sestavni del teh Splošnih pogojev poslovanje je tudi izjava o Varovanju osebnih podatkov. Datum izdaje splošnih pogojev: 25. junij 2018.