Trgovinica

Prikazovanje 1–12 od 13 rezultatov

Akcija!

meditacijske blazine

Meditacijska blazina Zafu

24,90

Zafu meditacijska blazina, ki odlično podpira vašo držo med meditacijo. Podarite kolenom in kolkom sproščeno meditiranje.

Akcija!
9,90

Za več moči in volje si podarite kraljevsko zapestnico moči. Občutek na roki je vrhunski, pogledi nanjo pa vam bodo vlili samozavest in ponos. Zelo dobra izbira!

Akcija!
14,90

Amazonit vas bo popolnoma navdušil. Spodbuja ljubeče sporazumevanje in osvobaja strahove. Občutek kamnov na koži je izjemen in želeli jo boste nositi dan in noč.

Akcija!
19,90

Joga brisača ”Breathe” vas bo očarala s svojo barvo, kot tudi podobo svete mandale. Je super lahka in ne drsi. Napis vas opominja na pomen zavestnega dihanja. Dih je sidro življenja in prevečkrat pozabimo nanj. Uživajte v razvajajnju čutov ob vadbi na ”Breathe” joga brisači.

Akcija!
7,90

Roževec krepi srčno čakro in prinaša veselje. Priporočamo, da z njim meditirate, ga podarite in izkoristite njegove vibracije v polni moči.

Akcija!
19,90

“Sanskrt” joga brisača je luč, je vesolje, je univerzum na dosegu roke. Predstavljajte si sebe, kako prejemate energijo vesolja, medtem, ko ležite na brisači. S svojim svetim zapisom nosi svetlobo in vas energetsko čisti. Občutek vadbe na njej je izjemen.

Akcija!
19,90

Joga brisača je izvrsten opomnik na pomen sreče v življenju. Predstavljajte si, kako ležite njej in kako njena barva vibracijsko podpira srčno in grleno čakro. Preprosto čarobno. Solasi brisače se čudovito oprime vadbene podlage.

Akcija!
Ni na zalogi
7,90

Vsakič, kadar si zaželite več energije, si nadenite čakra zapestnico za povečanje energije in za vzpostavljanje ravnovesja. Deluje na celotno telo, ga energetizira, vrača veselje, vitalnost, energijo in zadovoljstvo v življenje. Naj vas njena energija podpira na vseh nivojih.  

Akcija!
19,90

“You are perfect” joga brisača vas opominja, da ste popolni točno takšni kot ste. Je idealna za izvajanje joge, saj imate na njej dober oprijem. Barve, ki so na brisači, so barve čaker in vibracija, ki jo oddajajo še dodatno podpre vaše energetsko telo. Vsak pogled nanjo je čisti užitek.

Akcija!
5,90

Si predstavljate, da vas obda tisoč nasmeškov? Si predstavljate val pozitivne energije, ko vas napolni ta topla in čista energija? Hmmmm...

Akcija!
9,9018,90

Drevo življenja simbolizira izobilje, moč volje in napredka. Lepo se prileže na roko in je prelepo darilo sebi ali drugi osebi.

Akcija!
6,45

V katerem znamenju ste rojeni? Naslednjič pokažite na svojo zapestnico in naj ljudje ugibajo. Bodite drugačni in mistični. Izvirni in zanimivi...