Trgovinica

Prikaz 1–12 od 23 rezultatov

17,80

Zapestnica je ne samo lepa, temveč tudi koristna za izboljšanje počutja in zdravja. Črno-bela kombinacija vpliva na povezovanje materialnega in duhovnega. Čisti energetsko telo in obenem nudi močno zaščito.

14,90

Čakra verižica simbolizira vseh sedem glavnih čaker v našem telesu. Uravnoveša energetski sistem telesa in ga polni z energijo.

29,90

Joga brisača ”Breathe” vas bo očarala s svojo barvo, kot tudi podobo svete mandale. Je super lahka in ne drsi. Napis vas opomni na pomen zavestnega dihanja. Dih je sidro življenja in prevečkrat pozabimo nanj. Uživajte v razvajajnju čutov ob vadbi na ”Breathe” joga brisači.

Akcija!
29,90 23,90

“Sanskrt” joga brisača je luč, je vesolje, je univerzum na dosegu roke. S svojim svetim zapisom nosi svetlobo in vas energetsko podpira. Občutek vadbe na njej je izjemen. Brisača ne drsi na podlogi, izelana je iz kakovostne mikrofibre in se hitro suši.

29,90

Unikatna joga brisača ni samo funkcionalna, je tudi lepa in vas opominja na pomen sreče v življenju. Njena barva vibracijsko podpira srčno in grleno čakro. Solasi brisače so narejene iz kakovostne mikrofibre, ki se čudovito oprime vadbene podlage. Naj vam brisača popestri vadbo <3

29,90

“You are perfect” joga brisača vas bo zmeraj spomnila na to, da ste popolni točno takšni kot ste. Je idealna za izvajanje joge, saj imate na njej dober oprijem. Barve, ki so na brisači, so barve čaker in vibracija, ki jo oddajajo še dodatno podpre vaše energetsko telo.

19,90

Zapestnica za moč in prizemljenost je idealna v obdobju stresa in kadar želite doseči zastavljene cilje.

Ni na zalogi

zapestnice

Sova zapestnica

18,90

Idealna zapestnica, kadar se želite znebiti negativne navade in se energetsko okrepiti.

11,90

Modna usnjena zapestnica z napisom Smile, ki vas opominja na moč nasmeška in smeha.

24,20

Amazonit pomirja čakre in ugodno deluje na grleno in srčno čakro. Spodbuja ljubeče sporazumevanje.

18,90

Drevo življenja simbolizira izobilje, moč volje in napredka. Je idealno darilo in lep modni dodatek.

14,90

Roževec krepi srčno čakro in prinaša veselje. Priporočamo, da z njim meditirate, tako boste izkoristili njegove vibracije v polni moči.