Vodena meditacija ali vizualizacija

vodene meditacije in vizualizacije

Sedaj smo že malo globje v meditacijah. Danes bomo spoznali vodeno meditacijo ali vizualizacijo. Če s težavo umirite ali utišate aktiven um, so morda vodene meditacije ali vizualizacije boljša izbira za vas. Vodene meditacije so zelo močne. Lahko jih uporabite za dostopanje do svoje podzavesti in za čiščenje omejujočih prepričanj, odvisno od tega, kako so nastavljene. Kadar vstopite v meditacijo z vnaprej določenim ciljem, lahko dosežete izjemne rezultate, ki so posledica izkoriščanja osredotočene moči uma, še posebej, kadar ste v stanju popolne, globoke sproščenosti.

Vodena meditacija – tipi

Poznamo različne vodene meditacije, naj jih nekaj naštejem: meditacije za zdravljenje, povezovanje z angeli, dostopanje do svojega višjega jaza, manifestacija, pridobivanje vodstva, prenehanje kajenja, sproščanje anksioznosti, lucidno sanjanje, astralna potovanja in še mnoge druge.
Skoraj vse, kar si lahko predstavljate, lahko pretvorite v vodeno meditacijo. Kadar delate vodeno meditacijo imejte um odprt in ne bodite preveč specifični, kadar se dogajajo zdravljenja ali manifestacije. Včasih mislimo, da vemo kaj želimo, vendar to ni to, kar pričakujemo. Zaupajte v energijo, naj vas vodi in manifestira to, kar je najboljše za vas na načine, ki vas znajo presenetiti in blagosloviti.

Na portalu vdihni.si imamo velik nabor različnih vodenih meditacij. Vabljeni, da jih preizkusite 🙂